torsdag den 7. november 2013

Dansk design, når det skaber mest IDYLL

I by Lassens showroom blev den kolde grå tirsdag aften ved ren magi forvandlet til den mest hyggelige og spændende aften. Aftenen bød på lækkert tapas, historie om Lassen familien, workshop med Kristina Dam og hygge med de andre blogger.   
Smuk og smagfuld tapas. 

Hyggesnak 

Nadia Lassen - the great-granddaugther, fortæller om Lassens historie og de nye produkter i by Lassens sortiment.
Efter Kubus-stagerne, hvem vil så ikke se mere af Lassen? Det kan du nu!! By Lassens flotte stager kan nu hygge sig på Frame-kasserne, som kan stables og hænges på væggen. Frame-kasserne er designet ud fra en grov skitse tilbage fra 1943 af Mogens Lassen. 

Rammen omkring Frame-kasserne har samme tykkelse som Kubus - en virkelig lækker og gennemført detajle.  
Lige nu kører der en konkurrence på instagram, hvor du kan vinde 10.000 kroner til de lækre Frame kasser. Konkurrencen finder du her.
Foruden Frame-kasserne producerer by Lassen det smukkeste tapet, tryk, spejle, rammer, barstole, taburetter og midt november vil du også kunne købe puder ved by Lassen.

Især trykkene synes jeg er vigtige, da de rummer Lassen, som det de oprindeligt er kendt for nemlig deres arkitektur. 
Når man hører Lassen – så tænker de fleste Mogens Lassen, som er designeren bag de über skønne Kubus-stager. Men Mogens Lassen var ikke den eneste arkitekt i familien. Mogens Lassen havde en bror, der ligeledes blev arkitekt. Flemming Lassen er mest kendt blandt arkitektkender, hvilket er en skam. Den lidt "glemte" Flemming har lavet mange flotte bygninger, men mon ikke han igen får en plads i danskernes hjerte med den nye kunsttrykserie fra by Lassen. Billedeserien går under navnet House Graphics, der hylder 4 huse designet af henholdsvis Mogens og Flemming Lassen. House Graphics er illustreret og fortolket af den dygtige grafiker Kristina Dam. 

Alle produkterne af by Lassen kan købes her. Du kan også følge by Lassen på instagram og på facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I LOVE comments <3