fredag den 25. april 2014

22 måneder og kun 2 måneder til 2 år!!!

Ofelia er nu 22 måneder og om kun 2 måneder er hun 2 ÅR!!!! Hvor blev tiden af. Med tiden er hun blevet mere irreterende på sin egen meget kære måde. Hun er STÆDIG og VILJEFAST.. Går tingene ikke som hun ønsker, smider hun sig på gulvet og begynder at "græde", og når ingen reagerer på det, skuler hun op, og hvis nogen så kigger få gråden og divaattituden for fuld skue. Hun svarer tit igen, men på sådan en sød og charmerende måde - "Neeeeiiiiiijj". Ihh hvor jeg hader det, for jeg kan ikke andet end at smile,og så er det jo svært for hende at forstå, at jeg mener det. - Måske hun ved jeg bliver hel blød, når hun laver det stunt. 
Hun vil gøre alting selv. Mad, drikke, sko, trøje, bukser - alt vil hun gøre selv og ofte gør hun tingene lidt på sin egen måde. Igår vendte hun bukserne omvendt og på trods af solskin ville hun have sine gummistøvler på - tossede tøs.
Man skal vælge sine kampe med omhu herhjemme. 
Sproget udvikler sig ikke særlig meget for tiden, men det skyldes formentlig undertrykket i ørerne. Men lidt kan hun sige- nej, ja, mad, 1,2,3,4, igen, mere, hej, moar, baar (far), muuh, miav, av og lidt flere. Yndlingsordet for tiden er vov, hver gang hun ser skyggen af noget, der minder om en hund, råber hun VOV VOV!!
Det sjoveste ifølge den lille diva er at gå med en kasse på hovedet, så hun intet kan se. Hun er flad af grin HVER gang. Foruden kassen ELSKER hun at lege i mors hjemmelavet tipi (der findes en diy her på bloggen), hoppe på trampolinen, tumle på sine bObles, køre stærkt på Wheely Bug mussen, lave puslespil og lege i legekøkkenet.
 - Og for bare 2 år siden var det fedeste at sparke på mors blære, og så se om hun kunne holde sig ;) Det er vildt hvad 2 år gør!!!
Det værste divaen ved er, når vi forældre vil bestemme og så det faste morgen- og aftenritual med tandbørsten.

Selvom divaen til tider kan være en stor mundfuld, så ELSKER vi hende mere end noget andet. Men den opførsel var aldrig gået ved andre ;D


Jakke: Mini A Ture - Bukser: A-Z - Strømper: H&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I LOVE comments <3