onsdag den 26. marts 2014

Sommeroutfit #2 - Ofelia

Body fra Marmar Copenhagen 299 kroner // Aviator small Solbriller fra Ray Ban til 794 kroner // Shorts "so last saeson" fra Soft Gallery 175 kroner // Sko fra TOMS til 36 $

Selvom vejret ikke just tyder på sommervejr, så skal der nu alligevel et par sommeroutfits i Ofelias klædeskab. Jeg er også denne sommer helt vild med rosa til musen det har et dejligt uskyldigt udtryk og alligevel er det så feminint. 
Bodyen er en dejlig klassiker fra Marmar Copenhagen, man kan ikke andet end at elske klovnekraven, den giver en vis barnlighed til de ellers meget stilrene outfits. De leopardmønstret shorts fra Soft Gallery er so last saeson - I know!! ;D, men jeg er helt forgabt i dem, og har været det siden efterårskolektionen landede, men shorts om vinteren fungerer bare ikke herhjemme.
Vi kender alle sammen Bisgaard, Angulus, RAP og så videre. Angulus og Bisgaard står allerede klar herhjemme til sommersæsonen, men foruden dem ønsker jeg inderligt et par eller to TOMS sko til musen. Synes de er så fine og lette - 36 dollars er da ingen penge (jaja dertil kommer told og moms)- I know.

Så du ikke første sommeroutfit kan du se det her
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I LOVE comments <3