fredag den 21. februar 2014

Jeg er her stadigvæk

Vi er bare hårdt ramt af sygdom herhjemme først musen med en indlæggelse på 2 døgn, så far og nu - ja der er jeg ramt!!
Grundet dagpengereglerne var det far, der var medindlagt - nu forstår jeg bedre dem med delebørn. Det er på ingen måde ligesom, da jeg frivilligt tog til København i 2 dage. Det er virkelige hårde sager, når man bliver tvunget til at overnatte et andet sted end ved sit guld. OG jeg kunne endda gå meget sent om aftenen og komme igen meget tidligt. Føler virkelig med jer deleforældre - det er jo ikke bare en nat for jer..

Sygdommens forløb:
Musen kastede op no stop fra onsdag den 3 februar til søndag den 9 februar - og ikke nok med det så krævede hver bleskift også et tøjskift. Første gang vi tog til vagtlægen var torsdag aften, hun nægtede ALT både mad, drikke og søvn. Derudover kom hun med vilde grådanfald. Vi gik hjem med en besked om, at Feamusen skulle drikke inden fredag morgen. Fredag meget tidligt om morgen drank hun første gang siden torsdag middag - 21 fastende timer blev det til. 
Fredag og lørdag ville hun kun drikke kakao, men ligeså hurtigt kakaoen kom ned ligeså hurtigt kom den op. Ikke bare op men op i KÆMPE stråler. Søndag nåede vi et punkt, hvor vi ikke længere syntes, at det var ansvarligt ikke at få hende tilset igen. Søndag middag var vi ved vagtlægen IGEN - denne gang med en noget mere bekymret vagtlæge. Man skal IKKE kaste op mere end 2 døgn!!! - var vagtlægens kommentar. Musen var lettere dehydreret... Vagtlægen stod længe og overvejede situationen. - I første omgang blev det ikke til en indlæggelse (da vi bor 3 minutter i løb fra sygehuset). Men vi kom hjem med beskeden - kaster hun op igen SKAL I ringe til vagtlægen. 
Søndag eftermiddag gik okay. Musen ville stadigvæk kun drikke kakao og kun i meget små mængder. Aftensmad blev på grund af forældrenes manglende energi indtaget ved svigerforældrene. Da vi komme hjem, når vi kun indenfor døren - plask-. 
Så af sted igen IGEN. Denne gang kun for lige at komme ind til vagtlægen og så direkte videre til akut-modtagelsen... 

-- Forsættelse følger--   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I LOVE comments <3