søndag den 13. april 2014

Weekend uden barn

Fredag aften afleverede vi musen ved svigerforældrene, for så at vide, at vi først skulle se hende igen søndag middag. Det var lækkert at sende musen på en miniferie for at kunne få lidt kærestetid, men alligevel lidt vemodigt - ja vi har aldrig været væk fra hende så længe og selvom hun kun var 5 minutter væk føltes det i øjeblikke som om hun var hundrede kilometer væk. Når det er sagt har vi virkelige nydt at være kærester, unge og spontane. Fredag aften efter vi havde afleveret hende kom vi pludselig på at vi skulle i biffen, og 20 minutter efter sad vi i den mørke sal opslugt af hinanden og filmen - Noah. Det var en skøn spontan date ligesom i gamle dage <3 Og filmen kan jeg kun anbefale. Resten af weekend havde vi besøg af nogle dejlige venner, som har hjulpet os med lidt vedligeholdelse af vores gamle hus samt drukket en masse af vores kolde øl og mokai ;p 
Jeg har virkelig nydt vores EGO-weekend uden musen, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Det er så vigtigt, at vi husker at pleje os selv og vores forhold. Så hver eller hveranden måned skal vi have en weekend for os selv. 
Det bedste er, at musen har ELSKET at være på ferie ved sin farmor og farfar.

- Imorgen skal Ofelia have tjekket sine ører og sine polypper igen. Jeg er både nervøs og spændt på resultatet. Men det skal I nok hører mere om i morgen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I LOVE comments <3