fredag den 12. juli 2013

Banken!!!

I går var vi til møde i banken, og det gik egentlig som forventet. Vi har hermed fået grønt lys til at købe et hus, hvis vi da kan finde et. Vi har i et stykke tid haft et hus for øje, men nu ser det ud til at en anden er ved at købe det.. Men pyt så var det nok bare ikke vores hus!! 
Vi er meget atypiske, når det gælder huse. For jeg vil ikke have et helt nyt eller total renoveret hus, for at være ærlig synes jeg, at de mangler sjæl og detaljer. Jeg er godt nok spændt på, om vi kan finde et andet hus, som passer til os begge. Jeg ELSKER naturen og især træ, min forlovede er et udpræget by-menneske, som helst vil have græs überalles. Jeg ELSKER gør-det-selv projekt, han hader når der er alt for meget der skal laves, og alligevel vil han ikke et nyt og total renoveret hus. Huset skal være gammelt men vedligeholdt så man godt kan flytte ind uden at man skal lave det hele på en gang. 
- Mon vi finder et hus som passer til os begge?!?! FORHÅBENTLIG!! Men lige nu er jeg bare LYKKELIG for, at vi må låne til vores EGET.   

3 kommentarer:

  1. Hej Hej igen :-). I må endelig sige til, hvis I vil se hus i svanelunden .. :-D . Held og lykke med boligjagten

    SvarSlet
  2. Tak :D - det skal vi nok.. Har du nogle gode bud på et kommende hus?? ;D

    SvarSlet
  3. Der er mange til salg herude :-). I er os meget velkommen til at se vores .. Det er godtnok renoveret men man kan sagtens nå at sætte sit eget præg :-). Næste gang jer går tur skal jeg nok kigge efter .. Hvor meget må det koste ?

    SvarSlet

I LOVE comments <3